Categorie Negii

Fața fierbe
Negii
O fierbere pe față, deseori numită fierbere pe față, este o problemă larg răspândită în care există inflamația foliculilor sau a foliculilor de păr și a țesuturilor din jurul lor.Informații generale O fierbere pe fata se poate forma in orice zona, fie ca obrajii, buzele superioare si inferioare, zona din jurul ochilor, partile exterioare si interioare ale nasului.
Cum se manifestă scabia la adulți și care sunt tratamentele sale?
Negii
Scabia adultă este o boală contagioasă parazitară provocată de acarieni scabie (mâncărime). Bifa are dimensiuni microscopice și este imposibil să o examineze cu ochiul liber.
După îndepărtarea molilor: limitări, îngrijire, pași vindecători și posibile consecințe
Negii
La Centrul de Medicină Estetică Laser, moliile sunt îndepărtate folosind un laser, astfel încât primele ore după procedură apare o crustă la locul tumorii îndepărtate și după 6-8 ore o umflare și înroșire vizibilă la ochi.
Recenzii privind gelul Dermatiks pentru corecția cicatricilor și metoda de aplicare
Negii
Cicatricile, cicatricile și vergeturile sunt un fenomen inestetic care distruge nu numai corpul, ci și starea de spirit a unei persoane.
Lipomii la nou-născuți
Negii
Adolescenții la nou-născuți sunt grupuri de țesuturi grase, acoperite cu teacă fibroasă. Lipomii pot apărea pe fața și în diferite părți ale corpului. Deoarece acestea sunt formațiuni benigne, nu este nevoie să le fie frică de ele.
Micoză a pielii, picioarelor și mâinilor: simptome foto și tratament
Negii
Afecțiunile cutanate sunt frecvente la adulți și copii. Erupțiile cutanate și alte reacții afectează pielea, localizate în locuri diferite, astfel încât trebuie să gândiți în mod corespunzător printr-un program de tratament pentru a evita complicațiile.
Înflorirea pielii nou-născuților: 7 reguli pentru îngrijirea unui copil cu acnee
Negii
Orice boală sau schimbare a stării friabile provoacă adesea părinții în panică. Primele zile ale vieții unui copil pot fi umbrite de apariția unor erupții cutanate pe față, cunoscute sub denumirea de înflorire a nou-născuților.
Erorromicină unguent - instrucțiuni de utilizare. Ce ajuta la unguentul de eritromicină și la contraindicații
Negii
Substanța eritromicină este un antibiotic care oprește în mod eficient înmulțirea bacteriilor.
Ciuperca între degetele de la picioare - fotografie. Tratamentul eficient al ciupercilor pe picioare cu unguente și remedii folclorice
Negii
Ciuperca care infectează degetele de la picioare și picioare este considerată una dintre cele mai frecvente tipuri de boli ale pielii.
Simptomele și tratamentul urticariei Cum să tratați urticaria pentru alergii la domiciliu
Negii
Cauzele boliiUrticaria acută apare brusc când un alergen este ingerat.Dezvoltarea sa este promovată și de un mediu ecologic sărac, deoarece gazele și substanțele chimice din aer, apă și alimente contribuie la sensibilizarea organismului.
Problema acneei la femeile gravide
Negii
Cauzele acneei la femeile gravideStarea pielii în timpul sarcinii este influențată de caracteristicile cursului și de starea hormonală. Acnee în perioada de purtare a unui copil poate apărea la femeile cu orice tip de piele.
Tratamentul lichenului roșu plat în gură, diagnostic și prevenire
Negii
În acest articol vom vorbi despre lichenul neplăcut, dar eficient tratabil, roșu plat, care se poate manifesta în gură. Cuvântul "lichen" însuși conduce mulți într-o stupoare și transmite o imagine cu izolarea completă a "chinuitului".
Principalele cauze ale molilor
Negii
De ce apar moartea Astăzi, vrem să vă spunem despre apariția molilor pe corpul uman. Articolul dezvăluie aspecte precum apariția de molici pe față, pete și molare la copii în timpul sarcinii.
Herpesul din zona inghinala la femeile tratate
Negii
Herpes genital la bărbați și femeiHerpesul genital (genital) afectează pielea și membranele mucoase ale organelor genitale umane. Dezvoltarea sa este declansata de invazia virusului herpes simplex, care este transmis de milioane de oameni de pe planeta.