Categorie Dermatită

Urticarie la copii - principalele simptome (foto) și metode de tratament
Dermatită
Urticaria la copii este o boală de natură alergică, manifestată printr-o reacție cutanată intensă. Rinopuzii locale sau difuze - principalul simptom al urticariei, care la copiii cu vârsta de până la 2 ani este mai frecvent în forma acută, iar la copiii mai mari se poate produce cronică.
Semnificația molilor la bărbați și femei este semnificația secretă a mărcilor. Ce spun semnele de nastere pe corp?
Dermatită
Semnele mici se găsesc adesea în diferite părți ale corpului uman. Doctorii numesc astfel de sigilii de nevus de piele, nu le considerați periculoase până când nu încep să crească.
Erupții pe spate
Dermatită
Disconfortul și neplăcerile pot aduce un adult și un copil o erupție pe spate. Ea devine deosebit de neplăcută la apariția unei mancarimi.În ciuda faptului că farmaciile au diverse mijloace de erupție, nu va fi necesar să se facă față manifestărilor externe, ci cauzei apariției lor.
Acnee pe frunte la femei - cauze și tratament
Dermatită
Fiecare femeie, cel puțin o dată în viața ei, sa confruntat cu apariția acneei pe frunte. Se crede că erupțiile cutanate sunt doar o problemă de adolescență, dar este, de asemenea, cunoscută și pentru unii adulți.
Cum sa scapi de acnee cu carbune activ?
Dermatită
Cărbunele activat este cunoscut în special pentru proprietățile sale absorbante, dar ajută și cosmetologii în lupta împotriva unor astfel de defecte cum ar fi acneea, inflamația și cosurile.
Acnee pe piept și spate: cauze și tratament
Dermatită
Acneea pe piept și spate poate apărea complet în diferite grupe de vârstă la copii, femei și bărbați. Examinarea inițială a pacientului nu permite întotdeauna specialistului să determine cauzele erupțiilor cutanate și inflamațiilor pe pielea unei persoane.
Spike pe deget - cauze, diagnostic, tratament la domiciliu și îndepărtare
Dermatită
Un negru, care arată ca un nodul sau mamelonul neuniform, cauzează disconfort și durere ascuțită atunci când este presată, numită coloanei vertebrale.
Cum să tratați alergiile cutanate la adulți?
Dermatită
În zilele noastre, alergii cutanate, sub formă de pete roșii, care se mâncau ca un nas curbat, se găsesc în aproape fiecare locuitor al planetei noastre.Se exprimă în super reacția pielii, care apare pe fondul contactului cu o anumită substanță pentru care aveți o sensibilitate ridicată.
Ce cremă ajută la pete stagnante după acnee
Dermatită
Multe femei și bărbați doresc să arate atractivă.Frumusetea pieii sanatoase este semnul distinctiv al unui aspect bine ingrijit, dar uneori este posibil sa se evite aparitia acneei, care lasa in urma post-acnee.
Alegeți cel mai bun unguent de fierbere
Dermatită
Sacul de păr și țesuturile înconjurătoare care sunt inflamate cu prezența puroiului sunt furuncul (chiry, fiert). Sifoanele nu apar, ca și alte inflamații ale pielii, în locuri unde nu există creștere a părului.
Cum se transmite virusul papilomavirus uman
Dermatită
Papilloma aparține grupului bolilor virale și se manifestă prin formarea de creșteri pe piele și pe membranele mucoase.Unele tipuri de neoplasme reprezintă un pericol grav pentru oameni.
Alergia la ochi: ce să faceți
Dermatită
Alergia este o hipersensibilitate a organismului uman la o varietate de substanțe. Discomfortul considerabil la oameni este cauzat de alergia la ochi, declanșată de anumiți factori.
Coșuri purulente pe cap
Dermatită
La prima vedere, problema apariției acneei purulente pe cap nu este la fel de deprimantă ca apariția erupțiilor cutanate în alte părți ale corpului. La urma urmei, acneea, ascunsă sub scalp, nu este vizibilă pentru un ochi curios, ceea ce ușurează oarecum soarta proprietarilor unei astfel de boli neplăcute.
Ce înseamnă un semn de naștere?
Dermatită
Un mol poate apărea în această zonă a pielii umane. Mulți cred că arată foarte blând și senzual, mai ales pentru o femeie. Dar că palmierii răspund cu încredere la întrebarea ce înseamnă semnul de naștere pe gât - bărbații și femeile, care au astfel de formațiuni pe gât, sunt bogate spiritual și posedă, de asemenea, o conștiință unică și o minte flexibilă.