Categorie Herpes

Ce trebuie făcut atunci când detectează tipul HPV 18 la femei?
Herpes
Esența problemei Etiologia bolii Simptome manifestări ale bolii Cum se detectează boala? Principii de tratament al patologieiCe metodă se utilizează pentru tratamentul femeilor cu HPV tip 18, cum să trăiești, ce să faci?
Cum de a vindeca sindromul roz la domiciliu
Herpes
Boala Giber sau rozul lichen are pe una dintre sursele de natură virală, conform altora - infecțioase sau alergice. Descoperitorul său, Dr. Gibert, nu a putut identifica agentul patogen, dar a descris cu exactitate simptomele și terapia.
De ce apare acnee pe spatele barbatilor (principalele motive) si cum sa scapi de ele?
Herpes
Mulți suferă de leziuni asupra corpului, indiferent de sex și vârstă. Dar acneea pe spate la bărbați apare mult mai des, ceea ce se datorează unei varietăți de factori, atât externi, cât și interni.
Este periculos dacă o molie doare
Herpes
Semnul de naștere, sau semnul de naștere, în terminologia medicală este numit un nevus. În latină, aceasta este "mula". Apariția nevi din cauza predispoziției genetice.
Ce spun acneea pe obraji - cauzele apariției și metodelor de tratament
Herpes
Pentru eliminarea completă a acneei, a petelor negre și a acneei cauzate de diferiți factori, mulți dintre cititorii noștri folosesc un mod revoluționar bazat pe cosmeticele medicale naturale, permițând să vindece cel mai grav stadiu de acnee în doar 1 lună.
Cum să scapi de comedoanele închise la domiciliu?
Herpes
Comedoanele închise sunt o problemă familiară multora. Ele apar pe față și se pot răspândi chiar și în spate. Cauza apariției lor poate fi stresul, bolile organelor interne, dar cel mai adesea ele sunt afectate de adolescenți atunci când corpul lor suferă o creștere hormonală, precum și femeile în timpul sarcinii, menopauzei și eșecurilor în ciclul menstrual.
Cauze și metode de tratament a unei erupții alergice la nivelul corpului la un adult
Herpes
O erupție alergică este apariția pe piele a unei persoane cu diverse modificări care diferă în ceea ce privește aspectul și culoarea de restul pielii.
Urticaria ca manifestare a alergiilor la medicamente
Herpes
Alergia la medicamente sub formă de urticarie (urticarie) este cea mai comună reacție patologică a sistemului imun la medicamente și ierburi. Adesea, simptomele sale sunt confundate cu simptomele alergiilor alimentare sau erupției cutanate.
Psoriazis: tratamentul remediilor populare la domiciliu
Herpes
Retetele de medicina traditionala sunt folosite pentru a trata multe boli, iar psoriazisul nu este o exceptie. Aceste rețete sunt testate de ani de zile și s-au dovedit eficiente în rândul multor pacienți care suferă de această boală dermatologică neplăcută.
Ateromul pe față - tratamente eficiente
Herpes
Atheroma (chistul glandei sebacee) poate apărea pe aproape orice parte a corpului. Cel mai adesea, pacienții sunt tratați cu un aterom pe față. Mai ales acest neoplasm se găsește la persoanele cu piele grasă.
Lipsiți o persoană: cum arată și cum se tratează
Herpes
Sub denumirea comună "lichen" se combină o serie de boli dermatologice care afectează straturile superioare ale epidermei și se manifestă prin unele simptome comune - inflamație, erupții cutanate, mâncărime, scalare, plâns, pigmentare, uneori pierderea părului și alte semne.
Sulfuric unguent împotriva lichenului
Herpes
Deficiențele se numesc infecții cauzate de ciuperci sau viruși microscopici. Există multe tipuri de boli, clasificarea acestora depinzând de tipul de agent patogen.
Ce trebuie făcut dacă apare acneea înainte de menstruație
Herpes
Erupțiile asociate ciclului menstrual apar la 80% dintre femei.Poate fi ca acnee unică și erupții multiple, foarte vizibile pe față. Acneea provoacă nu numai disconfort psihologic, ci și senzații dureroase.