Principal

Ateromul

Streptocidul acneic: compoziție, proprietăți, eficacitate

În lupta împotriva acneei, toate mijloacele sunt bune. Dar nu toate sunt la fel de inofensive pentru piele și sănătatea generală a corpului. Ne străduim să achiziționăm cele mai moderne produse farmaceutice și cosmetice brevetate, uitând cât de bine streptozidul obișnuit ajută la acnee. Această substanță accesibilă și ieftină are proprietăți excelente de vindecare și poate fi o alternativă excelentă la remedii excesiv de scumpe și ineficiente pentru acnee.

Pe baza medicamentului au fost create numeroase produse cosmetice cu eficiență ridicată, de exemplu, cremă streptocidă pentru acnee, o varietate de vorbitori și măști.

Principiul de acțiune al streptocidului

Acest medicament este un medicament sulfat cu activitate ridicată împotriva microorganismelor periculoase, cum ar fi streptococi, gonococi, meningococci, pneumococi, E. coli și alte tipuri de bacterii. Din punctul de vedere al aplicării pe piele, eficacitatea unui streptocid împotriva streptococilor, care sunt agenți cauzatori care provoacă supurație a leziunilor, este foarte importantă.

Folosind pulberea de streptocid din acnee, puteți usca rapid și eficient inflamația, puteți suprima supurația, reduceți numărul de acnee. Acest instrument face posibilă eliminarea chiar a bazei procesului inflamator, ceea ce înseamnă că există o șansă de a evita apariția unor semne foarte neplăcute pe piele - post-acnee.

Puteți cumpăra drogul la orice farmacie. Se vinde în diferite forme - în pulberi, în tablete, streptocidul solubil de la acnee este foarte convenabil. Îngrijirea pielii cu un tonic pentru față, nu numai că puteți elimina acneea, dar și reduceți grăsimea excesivă. Pentru ca pielea uscată și foarte sensibilă să folosească acest instrument nu este recomandată, dar poate fi aplicată local, pe acnee individuală, dacă este necesar.

Speakerul clasic pentru acid acic salicilic - levomicină - streptocid are proprietățile tuturor celor trei medicamente. Acidul salicilic dezinfectă pielea și promovează exfolierea delicată a pielii, lăsând-o curată și proaspătă, fără urme de pigmentare și cicatrici. Levomycetin este un antibiotic care ucide bacteriile patogene și nu permite apariția acneei inflamate. Streptocidul usucă efectiv inflamația și "îndepărtează" microorganismele rămase.

Termeni de utilizare

Aplicați streptosid pentru față cu prudență, fără fanatism. Există recomandări conform cărora medicamentele și formulările cu acest medicament nu ar trebui utilizate mai des decât de două ori pe săptămână. Acest lucru este complet suficient pentru efecte eficiente asupra acneei. Cu o utilizare mai frecventă, este posibil să se usuce pielea și să provoace reacții negative.

Utilizat pentru a trata acneea poate fi streptocid sub diverse forme. Cea mai ușoară cale este să cumpărați un unguent cu această substanță sau o pulbere, dar pastilele de streptocid sunt de asemenea potrivite. Ele sunt zdrobite cu grijă într-un mortar și pulberea este folosită ca pulbere, acoperind-o cu locurile de "relocare" a acneei.

Foarte bun și eficient, ușor de utilizat unguent streptocid, cumpărat într-o farmacie.

Cu inflamație severă, procedați după cum urmează:

 • Pielea este spălată bine și uscată.
 • De două ori pe zi, un strat subțire de unguent se aplică numai în locurile de acnee.

Dacă apare o reacție negativă - intensificarea inflamației, roșeață, mâncărime, ștergerea unguentului cu un șervețel și spălarea temeinică, administrarea unui medicament antihistaminic.

Timpul de tratament pentru acnee pe față nu trebuie să depășească 14 zile.

Pielea uscată nu este foarte bine percepută de diferite medicamente cu efect de uscare, dar dacă este necesar, streptocidul poate fi aplicat pe acest tip de piele. Cel mai bine este să luați un unguent streptocid, să-l utilizați în puncte, în locurile de inflamație și după tratament pentru a avea grijă de pielea feței foarte hidratantă și hrănitoare. În acest caz, utilizarea streptocidului va fi justificată și va aduce beneficii numai.

Contraindicații existente și posibile efecte secundare

Utilizarea streptocidului pentru acnee este foarte eficientă, dar în unele cazuri poate provoca efecte secundare:

 • Reacții alergice.
 • Cianoză - piele albastră și membrane mucoase la locul de aplicare.
 • Dureri de cap, amețeli - foarte rar în caz de abuz, de utilizare prelungită și de ingestie paralelă.
 • Greața și vărsăturile apar în special atunci când sunt utilizate pe plan intern și când se pot dezvolta în exterior în cazuri extrem de rare, cu utilizare prelungită pe suprafețe prea mari ale corpului pentru o perioadă foarte lungă de timp.
 • Uscăciunea și degresarea zonei pielii tratate.

Există contraindicații generale privind utilizarea streptocidului sub orice formă:

Predispoziția la apariția reacțiilor alergice și a hipersensibilității la medicamente cu sulfanilamidă.

 • Boala Basedow (afecțiune a glandei tiroide).
 • Boala renală.
 • Boli ale sistemului hematopoietic.

Excelentul ajutor pentru cloramfenicol și streptocid pentru acnee necesită prudență și atenție la aplicare. Este necesar să se ia în considerare riscul potențial de alergii și să se evite utilizarea frecventă a acestora.

Rețete cu streptocid pentru acnee și probleme ale pielii

Efectul mare are o mască de casă cu streptotsidim de la acnee. Pentru a pregăti este foarte simplu. Cantități egale de pulbere de streptocid (puteți măcinați o pilulă) și un amestec de pulbere pentru copii, se diluează cu 3% peroxid de hidrogen pentru a obține un amestec plastic gros. Se aplică la locul inflamației, se incubează timp de 20 de minute și se spală cu multă apă. Acest instrument este cel mai bine aplicat peste noapte. Dimineața pielea va arăta mult mai bine, inflamația se va usca rapid și va scădea.

O altă rețetă simplă pentru eliminarea rapidă a acneei, care are proprietatea neplăcută de a apărea în momentul cel mai inoportun în cel mai proeminent loc. Pentru a obține medicamentul, trebuie să zdrobiți în pulbere o tabletă de aspirină (acid acetilsalicilic) și o tabletă de streptocid. Pulberile se amestecă, se adaugă câteva picături de apă pură. Pasta rezultată, cu un strat gros pentru a pune pe locul de inflamație și lăsați să acționeze. Coșul se usucă repede, supurația se diminuează sau chiar nu apare și în locul său există doar o specie roșie, care este ușor de mascat cu un corector verde.

Cu pielea foarte grasă, streptocidul va ajuta la crearea unui tonic de față extrem de simplu și foarte eficient. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să cumpărați o sticlă de tinctură de flori de nuci într-o farmacie și să adăugați un comprimat streptocid pulverizat în pudră. Această substanță nu se va dizolva complet, așa că înainte de a folosi flaconul trebuie agitat puternic.

Prin ștergerea feței dvs. cel puțin de două ori pe zi, înainte de a utiliza produsele obișnuite de îngrijire, puteți reduce cu succes greutatea pielii, puteți face mat, preveniți porii înfundați cu dopuri sebacee și aspectul acneei inflamate.

Cu acnee foarte puternică, mare și inflamată pe față și pe corp, se poate aplica o astfel de remediere eficientă și foarte simplă. Cantități egale de pulbere dentară și streptocid sunt amestecate și diluate cu apă simplă sau minerală (alcalină), puteți utiliza 3% peroxid de hidrogen - vă va albina perfect pielea și va face față pigmentării post-acne. Amestecul gros rezultat este aplicat la locurile de inflamație și lăsat să acționeze până la 1 oră. Puteți aplica instrumentul nu numai pe față, ci și pe corp. O astfel de pastă usucă foarte eficient chiar și inflamații foarte puternice, eliminând supurațiile și prevenind formarea de cicatrici adânci și răni lungi vindecătoare pe piele.

Un efect excelent oferă un amestec de pulbere de streptocid cu suc proaspăt de aloe. Pur și simplu trebuie să stoarceți câteva picături de lichid din frunza plantei, să adăugați streptotsid și să așezați gulia rezultată pe acnee cu un strat gros. Medicamentul va ucide bacteriile, supurația va scădea, procesul de inflamație va fi inversat, iar substanțele biologic active din aloe se vor asigura că o cicatrice și un site de hiperpigmentare nu apar pe loc. După spălarea măștii, mai multe straturi de suc de aloe pur pot fi aplicate pe locul în gură pentru a accelera regenerarea.

Cea mai eficientă și în același timp destul de periculoasă pentru piele în ceea ce privește uscarea acesteia este crearea unui amestec pe bază de alcool salicilic. Este foarte simplu să faceți compoziția - pulberea de streptocid este turnată într-o sticlă de alcool salicilic achiziționată la farmacie sau o pilulă este plasată, zdrobită și bătuată. Vorbitorul care rezultă este foarte bun pentru acnee groasă și foarte inflamată. Este deosebit de eficient în prezența formațiunilor "vulcanice" din spate. Aici, pielea este mai grosieră și mai puțin sensibilă decât pe față, astfel încât să puteți folosi mai mult pulpa. Se usuca rapid si se dezinfectează erupțiile purulente, iar acidul salicilic în compoziția sa ajută la exfolierea stratului afectat al pielii, care ajută la curățarea porilor și la reducerea riscului de întoarcere a acneei.

Pe fața acestui instrument trebuie să acționați ușor, lubrifiând numai zonele cele mai inflamate. În prezența rănilor deschise și a acneei extrudate, vorbitorul poate provoca o puternică durere. Înainte de a utiliza flaconul de medicament trebuie agitat pentru a amesteca compoziția.

Cea mai simplă modalitate de utilizare a streptocidului este să pulverizați fața cu o pulbere, mai ales dacă ați strâns un cos și vă este frică de inflamație severă. De obicei, această acțiune efectuată noaptea este suficientă pentru ca puful să se usuce dimineața și rana sa vindecat.

Cum se utilizează gelul dalatsin în lupta împotriva acneei, citiți aici.

Antimicrobianul Miramistin are un efect ușor și distruge multe tipuri de agenți patogeni care provoacă acnee http://problemsskin.com/pryishhi/miramistin-ot-pryishhey-na-litse.html

opinii

Cu privire la eficacitatea streptotsida spun următoarele comentarii:

Timp de mulți ani suferă de acnee, situată între sprâncene, de la hipoderme dureroase pe bărbie, de la niște mici puncte negre pe nas, urme de acnee. Am folosit multe medicamente, dar am oprit la linia de streptocid solubil 5%. Sa dovedit - ieftin, la prețuri accesibile și foarte eficient. Adevărat, pentru a obține efectul perfect, a trebuit să aștept un pic.

Am cumpărat un lac de streptocid ieftin la o farmacie pentru a lupta împotriva anghilelor plictisite. Pe spate, a lucrat grozav, totul sa vindecat foarte repede, fără nici o urmă. Dar pe față trebuie să folosiți doar un punct, eu unguent porii puternic înfundate pe nas.

Pulberea de streptocid este un adevărat miracol! Pentru mine, el a devenit un remediu univarsal pentru diferite probleme, dar cel mai mult el ma ajutat să mă descurc cu o acnee teribilă purulentă cu streptoderma după ce mi-am scos buza superioară. Totul sa uscat foarte repede, vindecat fara cea mai mica urma.

Dacă sunteți interesat, unguent streptocidă vă ajută, puteți consulta cu dermatologul și cosmetologul dacă trebuie să utilizați tratamentul cu acest remediu. În cazul în care folosiți mai multe medicamente simultan, este posibil ca acestea să nu fie bine combinate între ele. Va fi necesar să se evalueze necesitatea unei combinații de astfel de mijloace sau să se treacă la una dintre ele. De obicei, cu utilizarea corectă a streptocidului în diferitele sale forme, rezultatul tratamentului este foarte bun și nu există aproape nici un efect secundar.

Streptocidul ajuta acnee?

Piei frumoase clare sunt subiectul multor vise acnee-visat. Dar, de multe ori, scaparea de acnee pe fata nu este la fel de usoara cum pare.

Ceea ce nu folosi oamenii disperați să se vindece.

Coperți nemilos tratate cu acid, alcool, ceea ce duce la deshidratare și degresare.

 • Toate informațiile de pe site sunt doar pentru scopuri informaționale și nu reprezintă un manual pentru acțiune!
 • Numai medicul vă poate furniza DIAGNOSTICUL EXACT!
 • Vă îndemnăm să nu vă autoprotejați, ci să vă înregistrați la un specialist!
 • Sănătate pentru tine și familia ta!

Chiar fără a ști că cauza erupției cutanate poate fi o infecție bacteriană, pe care doar un antibiotic puternic îl poate învinge.

În ciuda faptului că Streptocidul de la acnee, acnee vulgaris, boils și alte procese inflamatorii ale pielii a fost folosit de mult timp, acesta este încă unul dintre cele mai eficiente medicamente împotriva multor microorganisme patogene.

Prin urmare, cei care încearcă fără succes să vindece acnee ar trebui să-l cunoască mai bine.

De ce apar apele

Mecanismul de formare a acneei este întotdeauna unul.

 • Glandele sebacee situate în dermă produc prea multă secreție de grăsime. Acest lucru duce la faptul că formează un tub în canalele excretorii porilor, îngroșându-se treptat și transformându-se în grăsimi solide.
 • Adesea, persoanele care sunt predispuse la acnee au hiperkeratoză - a crescut keratinizarea stratului superior al epidermei. Ca rezultat, celulele nealterate, impreuna cu particule de praf si machiaj, blocheaza si porii.

Mulți microbi locuiesc în piele, inclusiv cei capabili să provoace procese infecțioase de integritate.

Odată ce se află în conducta de excreție blocată, ele încep să se înmulțească rapid, provocând inflamație. Aceasta este indicată de roșeață. Se formează acneea superficială superficială, caracterizată printr-un cap alb bine marcat sau subcutanat în interior.

Dar motivele care au condus la activitatea patologică a glandelor sebacee sunt diferite:

 • tendință ereditară atunci când pielea este natural uleioasă și strălucitoare;
 • dezechilibru hormonal (pubertate, sarcină, menopauză, boli ale sistemului endocrin sau urinar);
 • conținutul ridicat de bacterii de pe suprafața culturii;
 • lipsa igienei personale, curățarea incompletă a pielii de transpirație și murdărie;
 • alergie la medicamente;
 • cosmetice greșite;
 • pagube, capace microtrauma;
 • obiceiul de a vă atinge fața cu mâini murdare, zgârieturi;
 • boli ale tractului digestiv, rinichilor sau ficatului;
 • activitatea vitală supractivă a acarianului demodex care trăiește pe suprafața epidermei;

Foto: dietă neechilibrată - una dintre cauzele acneei

 • alimentația neechilibrată, supraalimentarea, abuzul de grăsimi, alimentele prăjite, dulci și băuturile carbogazoase;
 • utilizarea pe termen lung a contraceptivelor contraceptive, a medicamentelor pentru steroizi. Aceasta duce la creșterea nivelului de hormoni androgeni ai organismului care afectează activitatea glandelor sebacee și sudoripare;
 • tulburări nervoase, emoții puternice, stres, insomnie;
 • avitaminoza, scăderea imunității locale.

De asemenea, tendința pentru boală poate depinde de condițiile climatice de reședință (reacția la căldură, frig, umiditate ridicată), caracteristicile profesiei, structura pielii, rasa unei persoane și alți factori secundari.

Formularul de eliberare

Streptocidul este disponibil în patru forme de dozare:

Foto: liner streptocid pentru tratamentul erupțiilor cutanate

 • solubilă de 5% în borcane de sticlă sau în tuburi de câte 30 g fiecare;
 • unguent 10% (cu conținutul de calendula și sulf) într-un tub de 30 g sau 25 g;
 • tablete 0,3 g și 0,5 g (10 bucăți pe pachet);
 • în pulbere, ambalate în saci de hârtie de 2 g.

Foto: pulbere care se adaugă la pastilă și mască

Cum se face

Ingredientul activ al medicamentului este sulfanilamida antibiotică plus excipienți (care pot varia în funcție de producătorul specific al companiei).

Ea afectează negativ metabolismul celular al streptococilor, gonococilor, meningococilor, ceea ce duce la o încălcare a capacității lor de a se reproduce și de a trăi.

Ca urmare, inflamația dispare, erupția treptat se vindecă și nu se formează noi elemente ale erupției cutanate.

De aceea, medicamentul poate vindeca acnee purulenta cauzata de o infectie bacteriana. Dar dacă cauza acneei este dezechilibrul hormonal sau metabolismul necorespunzător, atunci nu va exista niciun efect.

Video: "Cum să scapi de acnee și remedii acnee folk rapid"

Cum să utilizați Streptocid pentru acnee

În mod ideal, un dermatolog ar trebui să vă spună cum să utilizați corect streptocidul.

Dar, în orice caz, ar trebui să respectați regulile de bază ale siguranței.

 1. Este permisă utilizarea medicamentului numai atunci când persoana nu are intoleranță individuală. În caz contrar, alergii pot fi destul de grave, până la urticarie abundentă sau dermatită. Este ușor să verificați reacția cutanată, făcând o cantitate mică de produs pe încheietura mâinii. Dacă după o oră pe capace nu există schimbări, atunci Streptocidul nu provoacă o reacție negativă.
 2. Dacă apare o senzație puternică de arsură a pielii, apare roșeață, iritație sau alt disconfort, este necesar să scoateți agentul din interiorul acestuia, spălându-l cu multă apă. Dacă simptomele persistă, trebuie să mergeți imediat la spital.
 3. Utilizarea streptocidului local pentru mai mult de două săptămâni consecutive este interzisă. Dacă acneea s-a întors, atunci un al doilea curs poate fi început numai după o pauză de două săptămâni.
 4. Este optimă ca procesele să se desfășoare de două ori pe zi la intervale regulate.

Cum să vă ștergeți fața de la adolescenta acnee? Află aici.

Aplicarea unguentului

Pentru tratamentul acneei este cel mai potrivit unguent.

 • Spre deosebire de liniment, nu se raspandeste, nu pata hainele si lenjeria de pat. Este necesar să o aplicați dimineața și seara cu un strat subțire pe locurile inflamate sau pe toată fața. Trebuie să vă spălați mai întâi fața cu un gel special pentru pielea cu probleme, să ștergeți pielea cu un tonic sau să dezinfectați cu un antiseptic (de exemplu, Miramistin).
 • După 7 tratamente, slăbiciunea pielii scade, numărul de pete negre scade considerabil, integritățile obțin o nuanță mai sănătoasă.
 • Copiilor sub doi ani, femeilor însărcinate și care alăptează, li se interzice tratamentul cu acest remediu.

Foto: în timpul tratamentului și pentru prevenirea noilor leziuni, se recomandă să beți mai multă apă curată.

Pentru ca terapia să devină mai eficientă, este recomandabil să se abțină de la obiceiurile proaste, să intre în fructe și legume în meniul zilnic și să refuze alimente nesănătoase.

 • Este important să beți multă apă minerală.
 • Îndepărtează toxinele din ceaiul verde, iar iaurtul natural sau kefirul contribuie la stabilirea muncii intestinelor.

Pielea trebuie curățată de două ori pe zi, deoarece murdaria activează flora patogenă.

Dacă nu este posibil să utilizați un produs special de curățare, acesta poate fi înlocuit cu săpun de gudron - un antiseptic natural care promovează vindecarea și uscarea acneei. Dar ei nu ar trebui să fie abuzați, pentru a nu avea un peeling puternic.

rețete

Pentru prepararea produselor cosmetice pe bază de Streptocid, este mai convenabil să se utilizeze o pulbere, deoarece tabletele vor trebui în continuare să fie zdrobite.

Foto: Streptocidul este recomandat numai pentru tratarea pielii grase.

 • Nu este de dorit să se efectueze orice proceduri medicale mai mult de 2-3 ori pe săptămână pentru a fi predispuse la pielea grasă.
 • Tratamentul uscat cu sulfonamidă nu este recomandat. Dar este posibil să se proceseze pete locale.

Vorbiți la domiciliu

Pulpa a fost utilizată pentru tratamentul proceselor cutanate inflamatorii și purulente timp de decenii.

Se poate cumpăra la farmacie, dar este chiar mai ușor să se pregătească acasă.

Există multe rețete, dar cele mai eficiente sunt enumerate mai jos.

 1. 10 comprimate de Streptocide zdrobi, se toarnă ușor într-un borcan cu alcool salicilic (40 ml). Pulberea auto-sfărâmată nu este suficient de solubilă, piesele mari pot rămâne, deci, înainte de fiecare utilizare, produsul trebuie să fie agitat.
 2. Un vorbitor cu Levomycetin (4 comprimate), Streptocid (10 comprimate), 30 ml de acid salicilic și 80 ml de alcool camfor. Se amestecă bine și se poate trata cu compoziția de acnee.

Este mai bine să folosiți vorbitorul pe timp de noapte, după ce vă curățați fața de impurități.

Foto: după curățarea pielii, se aplică o pastilă pe față

Dimineața, asigurați-vă că spălați și aplicați un hidratant.

În plus, în timpul tratamentului este nedorit să se utilizeze produse cosmetice decorative, precum și să se expună capacele la radiațiile ultraviolete.

măști

 • Pentru pielea grasă, o mască din pulbere de Streptocid și pulbere obișnuită pentru copii în aceleași proporții și câteva picături de peroxid de hidrogen 3% este adecvată. Consistența trebuie să fie sub formă de smântână lichidă. La ora de culcare, amestecul este pliat cu un strat subțire pe toată fața și după 20 de minute este spălat cu apă caldă.
 • Porii pot fi îngustați cu un agent preparat din Streptocid și pulbere de dinți (15 g fiecare) la vârful unui cuțit de amidon din cartofi, borax și alum (3 g fiecare). Ingredientele sunt diluate cu apă fiartă răcită, agitând puternic, pentru a nu forma bucăți. Rezultatul ar trebui să fie o masă groasă și lipicioasă. Se aplică pe față, evitând zona din jurul ochilor, timp de 10-15 minute și se spală cu apă rece.

Pentru forme severe de acnee masca potrivita cu un efect calmant si antiinflamator.

Dacă o faceți din când în când, producerea secreției de grăsime a glandelor sebacee este redusă.

 • Pentru prepararea sa, veți avea nevoie de 30 g pulbere de Streptocid, aceeași cantitate de oxid de zinc, 20 g unguent sulfuric și salicilic și câteva picături de gudron de mesteacăn.
 • Pentru a întrerupe mirosul specific al ultimei componente, puteți adăuga 2-3 picături de ulei esențial de bergamot sau rozmarin, arbore de ceai. Și în cazul prezenței cicatricilor - 5 picături de vitamina lichidă lichidă, contribuind la regenerarea accelerată a integrelor.
 • Utilizați instrumentul o dată pe zi în fiecare zi, păstrând nu mai mult de 20 de minute, apoi clătiți cu apă curentă.

Pentru a scăpa de infecție și a vindeca rănile simultan, puteți face o mască cu o cantitate mică de Streptocid și suc de aloe.

Foto: sucul de aloe elimină inflamația

 • Este necesar să o stoarceți numai dintr-o foaie proaspătă. Sucul va avea nevoie doar de suficient pentru a obține o masă groasă.
 • În instrument puteți picura iod.
 • Aplicați această mască pe întreaga față nu este necesară. Este conceput pentru tratarea la fața locului a leziunilor. După 15 minute, trebuie spălat.

loțiune

 • Levomycetin și Streptocid 5 g în pulbere, acid boric și salicilic în 40 ml, amestec de Dimexid 1% - 10 ml. Folosind un tampon de bumbac sau disc, ștergeți pielea curățată o dată pe zi și cu o inflamație puternică - de două ori. Asigurați-vă că ați clătit după o jumătate de oră.
 • Pe 2 g de Streptocid pulverulent și Levomitsetina amestecat cu alcool salicilic și boric (într-o cantitate de 50 ml). Aplicați loțiune locală pe zonele acoperite cu anghilă, evitând contactul cu cartilajul deteriorat.
 • De la cosuri purulent va ajuta să scape de Streptocid - jumătate h. Lodges. și tinctura de calendula - 50 ml. Fața este tratată cu un tampon înmuiat în soluția rezultată. Dar puteți aplica un punct pe acnee, înlăturându-l cu un tampon de bumbac.

opinii

În ciuda faptului că Streptocid pentru acnee are în principal comentarii pozitive, în nici un caz nu poate fi folosit ca un mijloc de auto-tratament.

Dermatologii sunt sfătuiți să consulte mai întâi un medic, să afle cauzele acneei, dacă este necesar, să se supună tratamentului bolilor asociate.

Dar, deoarece majoritatea oamenilor nu au timp pentru asta, mulți oameni folosesc un antibiotic, chiar fără a se consulta cu nimeni.

Dacă Streptocidul ajută împotriva acneei, depinde de reacția individuală a organismului.

Cele mai multe comentarii sugerează că medicamentul este destul de eficient. De asemenea, se remarcă costul său scăzut, comparativ cu anti-acneea anunțată.

Poate acneea să provină din cafea? Află aici.

Ajută Solcoseryl la acnee? Citiți mai departe.

După aceea, nici unguentul, nici pulberea, nici comprimatele de Streptocid nu vor aduce un rezultat satisfăcător.

Terapia insuficient de lunga, de asemenea, nu va duce la nimic bun.

Acneea va disparea, dar germenii nu sunt complet distruși, așa că după abolirea medicamentului sunt activate din nou. De aceea este strict necesar ca un medic să prescrie medicamente atât de serioase, să stabilească cursul tratamentului în mod individual și dacă există indicații.

Vorbiți-vă pentru leziunile pielii cu propriile mâini

În lupta împotriva acneei pe piele se folosește un vorbitor - un amestec medicinal, care trebuie să fie bine zdrobit înainte de utilizare. O astfel de compoziție poate pregăti un farmacist, dar nu este dificil să faceți singur instrumentul.

Ce face parte din măștile de acnee și cum sunt ele bune?

Există mai multe rețete pentru tulburare, care sunt folosite în tratamentul erupțiilor cutanate. Compoziția lor variază: ingredientele sunt selectate ținând cont de caracteristicile pielii și de problema care trebuie rezolvată.

Talker conține componente care:

 • asigură acțiune antimicrobiană (antibiotice);
 • prezintă proprietăți de uscare;
 • curata epiderma de particule moarte si de alti contaminanti;
 • blocarea inflamației;
 • activa regenerarea celulelor;
 • stimulează procesele metabolice.

Componentele frecvente ale vorbitorilor sunt astfel de ingrediente:

 • cloramfenicol;
 • sulf;
 • zinc;
 • aspirina;
 • alcool (etil, amoniac, camfor);
 • acid salicilic;
 • tinctura de calendula;
 • eritromicină;
 • acid boric;
 • streptocid.

Acneea este adesea un semn al unei disfuncții în organele și sistemele corpului, rezultat al malnutriției sau al utilizării produselor cosmetice de slabă calitate. Prin urmare, tratamentul leziunilor ar trebui întotdeauna să fie cuprinzător: utilizarea mijloacelor externe, inclusiv vorbitorii, medicii recomandă combinarea cu un meniu rațional, un stil de viață sănătos, îngrijirea adecvată a pielii și terapia bolilor existente.

Cum să le gătești și să le aplici acasă?

Recomandări pentru utilizare

Pentru a utiliza unul sau altul vorbitor a condus la rezultatul dorit, este necesar să urmați recomandările pentru utilizarea sa corectă:

 1. Curățați pielea folosind săpun de gudron sau un produs care conține cazeină din lapte (nu se recomandă utilizarea formulărilor pe bază de alcool).
 2. Agitați bine recipientul cu bara de conversație. Acest lucru trebuie făcut înainte de fiecare utilizare a instrumentului.
 3. Folosind un tampon de bumbac, tratați amestecul cu o erupție cutanată întreruptă sau întreagă cu acnee. Nu este necesar să puneți vorbitorul pe locuri sănătoase, precum și zona din jurul gurii și ochilor.
 4. După 5 minute după aplicare, ungeți pielea cu un agent de hidratare pentru a proteja epiderma de uscare.

Folosiți compoziția nu trebuie să depășească o dată pe zi. Se recomandă utilizarea unui vorbitor timp de 1-2 ore înainte de culcare. Durata tratamentului cu un astfel de agent este de 1-2 săptămâni. Dacă este necesar, puteți repeta cursul după o pauză de 1-2 luni.

Ce fel de amestecuri există?

Cu cloramfenicol și acid salicilic

Puneți comprimatele de cloramfenicol în pulbere și amestecați 5 g de pulbere cu 5 ml acid salicilic 2%. Se toarnă toate cele 50 ml de acid boric și 50 ml de alcool medicinal de 90%.

A folosit un astfel de instrument pentru acnee în adolescență și pentru a elimina acnee pe pielea grasă.

Orice vorbitor trebuie să fie pregătit în sticlă.

Video: Cum pot face loțiune pentru pielea cu probleme?

Cu cloramfenicol, sulf și acid boric

Se pulverizează în pudră 2 tablete de cloramfenicol, se amestecă cu 2,5 g de sulf și se diluează în 100 ml alcool etilic și acid boric (este necesar să se ia 50 ml din fiecare componentă).

Instrumentul este folosit pentru a scăpa de natura inflamatorie.

Sulf și streptocid

Combinați 7 g sulf și streptocid, turnați 100 ml de acid salicilic și alcool boric, combinate într-un raport de 1: 1.

Compoziția va ajuta la erupțiile pustulare, coșurile subcutanate și demodicoza.

Pentru a împrăștia tabletele în pudră, nu este nevoie de un măcinător de cafea: acest lucru este ușor de făcut cu ajutorul a două linguri sau a unui mortar.

Video: Vorbește despre acnee cu streptocid pe sfatul unui cosmetician

Cu zinc și eritromicină

Se amestecă 4 g de eritromicină și 4 g de oxid (sau oxid) de zinc, se toarnă în 50 ml de acid boric și aceeași cantitate de alcool salicilic.

Chatterbox este folosit pentru formațiuni purulente, inflamații, formă avansată de acnee, precum și acnee care are loc în timpul menstruației.

Această compoziție se comportă cu conținutul crescut de grăsimi al pielii, care reglează activitatea glandelor sebacee.

Cu trichopol

Îndoițiți 4 comprimate de trichopol în pulbere și turnați 250 ml de alcool medicinal de 90%. Pentru a insista totul la temperatura camerei într-un loc întunecat timp de 3 zile, în fiecare zi, agitând bine recipientul cu amestecul.

Aplicați remediu pentru tratamentul inflamației cutanate, uscarea acneei.

Se recomandă depozitarea în cutii de sticlă întunecată.

Cu streptocid și spirit de camfor

Puneți în pulbere 4 tablete de cloramfenicol și 10 comprimate de streptocid. Se toarnă în amestec 80 ml de alcool camfor și 30 ml de acid salicilic 2%.

Folosit o astfel de compoziție pentru tratamentul și prevenirea acneei.

Cu acid acetilsalicilic și clindamicină

Se transformă în pulbere 4 comprimate de aspirină și la fel de mult clindamicină. Se combină 50 ml de alcool etilic și boric și se adaugă la soluție un amestec uscat.

Instrumentul blochează inflamația, se usucă la acnee și previne creșterea germenilor.

Cu săpun de gudron și amoniac lichid

Se amestecă amoniacul și camforul, peroxidul de hidrogen (se bazează pe 4 linguri de fiecare ingredient). Soluția este diluată cu 2,5 linguri de apă distilată. Adăugați 20 ml de acid salicilic și 20 g de săpun de gudron care a fost măcinat pe o răzătoare.

Cu calendula

Tinctura albastră de calendula (40 ml) diluată cu apă distilată, observând un raport de 1: 1. Introduceți în soluție comprimate sub formă de pulbere de acid acetilsalicilic și cloramfenicol (5 bucăți). Insistați într-un loc întunecat timp de 2 zile.

Video: Rețetă cu paracetamol și tinctură de calendula

Cu glicerină, sulf și acid lactic

Se prepară o soluție de alcool camfor, glicerină și apă (luate 10, 15, respectiv 120 ml). Introduceți în compoziția 1 g de acid lactic și 5 g de sulf.

Contraindicații și precauții

Talkerii nu sunt recomandați pentru utilizare în timpul sarcinii, cu intoleranță individuală la una sau mai multe componente care alcătuiesc fondurile, cu leziuni cutanate deschise.

În cazul bolilor dermatologice, remedierea este utilizată numai cu permisiunea medicului

Din machiaj la momentul vorbitorului de aplicare este mai bine să refuzi

Deoarece compoziția vorbitorului conține substanțe destul de agresive, este important să se respecte precauțiile.

 1. Utilizarea fondurilor ar trebui să fie întotdeauna convenită cu un specialist.
 2. Înainte de a utiliza orice compoziție, trebuie să verificați reacția pielii la ea. O cantitate mică de amestec necesită ștergerea cotului din interior sau din piele de pe încheietura mâinii. Dacă într-o zi nu apare reacții nedorite (mâncărime, arsură, peeling, roșeață), puteți utiliza compoziția în viitor.
 3. În procesul de tratament cu un vorbitor, este important să se renunțe la utilizarea cosmeticelor decorative.
 4. Dacă apar reacții adverse, nu mai utilizați produsul.
 5. Dacă utilizarea vorbitorilor va cauza o uscăciune excesivă a pielii, trebuie să renunțați temporar la aplicarea agentului.

Utilizarea prelungită a vorbitorilor de antibiotice reduce funcția de protecție a pielii.

Recenzii privind utilizarea vorbitorilor în tratamentul erupțiilor cutanate

Am fost ajutat de un vorbitor de tinctură de calendula + aspirină + levomicină. Anterior, au existat o mulțime de acnee - și inflamate, și roșu, alb, și interne, și superficiale. Acum, fata este perfectă, bine, deci va sari, se va întâmpla înaintea cosului menstrual și asta este. Nu mă pot bucura. Am folosit-o înainte și bazironom, skinorenom, zeneritom, drojdie, vitamine - nimic nu a ajutat până când nu a pregătit acest lucru ieftin, dar foarte eficient! Două săptămâni și înghiți!

Catherine

http://www.woman.ru/beauty/face/thread/4335320/

M-am luptat cu problema pielii de când aveam 12 ani. Acum am 17 ani și, în principiu, pielea nu este așa. Dar fără nici un motiv, uneori stropit cu cruzime. Ceea ce tocmai nu am încercat, rezultatul a fost trecătoare. Bunica mea ma sfătuit deseori cu tinctură de calendula, dar am râs. Trăim în secolul 21, care tincturează, chiar dacă cremele și procedurile scumpe nu ajută. Dar am decis în curând să încerc. Nu aveam bani pentru alt Skinoren sau Duac, așa că am cumpărat tinctură de calendula. Într-o farmacie, o femeie a sfătuit să o îmbunătățească prin cumpărarea unor pastile. Ea a spus că ea a folosit ea însăși vorbitorul în tinerețe și apoi a sfătuit pe toată lumea. Toată lumea a fost fericită (apropo, și eu). Rețetă: 1 sticlă de tinctură de calendula, 4 comprimate de acid acetilsalicilic, 3 comprimate de cloramfenicol, ceai din frunze farmaceutice de calendula. Ceaiul + tinctură (1: 1) se toarnă într-un singur recipient, se adaugă tabletele frecate în pulbere și se amestecă. Turnați acest miracol în sticlă. Gata! Seara, agitați vorbitorul nostru, aplicați cu un tampon de bumbac pe piele curată și spălată. Permitem să se usuce, apoi aplicați crema (orice cremă pe care ați folosit-o înainte, este mai bine dacă este vindecare, adică acnee). Dimineața, aplicați un strat de bumbac pe pielea spălată fără agitație, dacă aplicați machiajul. După uscare, vorbitorii folosesc de asemenea cremă. Ajută foarte bine în tandem cu o cremă de vindecare. Dimineata nu-ti vei crede ochii. Am fost foarte surprins și fericit. Mulțumesc acestui farmacist, am fost convins că nu este întotdeauna necesar să plătiți bani imense pentru a vedea rezultatul.

Irina Mikhaylenko

http://irecommend.ru/content/ot-atomnoi-voiny-na-litseboltushkakotoraya-vsegda-menya-spasaetrezultat-luchshe-zinerita-v-r

N-am crezut niciodată că un vorbitor mă va ajuta să scap de acnee. Când am PMS, întreaga mea față este acoperită cu acnee, iar acneea nu dispare de foarte mult timp, indiferent de cât de mult am pete-l. Acidul boric a distrus chiar puncte negre, timp de 5 zile nici unul nu a rămas. Scriu despre acidul boric dintr-o farmacie cu adaos de acid salicilic și cloramfenicol.

Snow Maiden

http://doctorsforum.ru/viewtopic.php?f=32t=5837

Tumorile pentru acnee conțin agenți farmacologici care nu sunt direct destinați tratamentului erupțiilor cutanate. De aceea, astfel de amestecuri trebuie utilizate cu prudență și numai după consultarea unui dermatolog.

Rețete vorbitori cu acid acic salicilic

Bine ai venit! Acneea arata urat, va distruge vietile tinerilor si fetelor. De la ei și de la urmele de acnee, puteți să scăpați cu ușurință. Pentru aceasta, există acid salicilic din acnee, care este folosit pentru a face vorbitori de acnee.

Acid salicilic beneficiază

Acest instrument poate fi achiziționat la farmacie sau vă puteți prepara:

 • 1-2 tablete de aspirină zdrobite în pulbere,
 • se toarnă 0,5 cesti de apă caldă
 • pune masa rezultată pe un foc liniștit,
 • se evaporă până la jumătate din volumul de lichid
 • adăugați puțină apă până când se obține o soluție albă tulbure.

Aplicarea soluției pentru piele:

 • Curățarea, îngustarea porilor;
 • Distrugerea microbilor;
 • Exfolierea celulelor vechi;
 • Eliminarea inflamațiilor;
 • Eliminarea petelor pigmentare.

Ajută la eliminarea acneei, a petelor negre, a acneei, strălucirea uleioasă. Dacă aveți pete de acnee, atunci cu toate mijloacele utilizați rețete eficiente cu acid acetilsalicilic.

Pentru a vă asigura siguranța și eficacitatea produsului, alegeți o soluție de 1%. Poate fi folosit acid salicilic pentru curățarea acneei? Puteți șterge, dar nu prea mult, pentru a nu fi ars, altfel vor începe alte probleme.

Cum să utilizați acidul salicilic pentru a elimina petele negre și cosurile: aplicați acidul pe un tampon de bumbac, ștergeți cu atenție zonele cu probleme de două ori pe zi, încercând să nu intrați în ochi.

Acidul exfoliază celulele moarte, dar dacă începeți să ștergeți pielea prea activ, aceasta va afecta straturile inferioare ale dermei, ceea ce va duce la arsuri grave. După arsură poate rămâne o cicatrice urâtă.

Dacă epiderma începe să se desprindă prea mult, procedura trebuie oprită. Cu pielea sensibila, ar trebui sa purtati pur si simplu fiecare acnee, fara sa frecati acidul in piele.

Pentru o persoană cu piele uscată, această unealtă nu este potrivită deoarece usucă pielea.

Streptocid - medicament antimicrobian

Pentru a scapa de acnee va ajuta ieftin, dar foarte eficient de droguri.

Streptocida are un puternic efect antimicrobian, ajută la combaterea streptococilor, pneumococilor, meningococilor, gonococilor, E. coli, reduce fertilitatea organismelor patogene.

Instrucțiunea nu marchează avantajul pentru reducerea grăsimii glandelor, însă practica arată că acesta este unul dintre cele mai bune și mai ieftine.

În farmacie, puteți cumpăra praf, unguent, liniment solubil. Streptocidul unguent este considerat cel mai bun remediu pentru acnee ușoară. Este aplicat pe zona problematică a dermei cu un strat subțire, preferabil seara.

Streptocidul pulbere se adaugă la măști și vorbitori pentru acnee, care ajută la întărirea direcției lor antimicrobiene. Un excelent profilactic împotriva acneei este considerat liniment, loțiune cu streptocid.

Contraindicații privind utilizarea streptocidului:

 • intoleranță individuală;
 • anemie;
 • probleme la rinichi;
 • gusa;
 • sarcinii.

Chatterbox pentru acnee cu două componente

Pentru a accelera dispariția acneei, pregătiți un agent puternic de uscare.

Reteta pentru vorbitori pentru acnee cu cloramfenicol si streptocida:

 • într-un recipient din sticlă, zdrobiți în pulbere 4 comprimate de cloramfenicol;
 • adăugați 2 plicuri de streptocid (câte 2 g fiecare);
 • Se toarnă în acid boric sau salicilic - 50 ml.

Toate se amestecă, închideți capacul, scoateți frigiderul. Ștergeți zonele problematice o dată seara.

Din experiența personală:

 • streptosid - 2 g;
 • alcool salicilic - 50 ml.

Agitați componentele, închideți recipientul cu un capac. Se amestecă amestecul înainte de utilizare. Ștergeți pielea de 2 ori pe zi.

Mască cu streptotsidom pentru a reduce porii

Acest instrument va ajuta la eliminarea porilor dermei grase, va calma epiteliul și, de asemenea, va preveni focare noi de inflamație.

 • Plasați 15 g streptocid și pulbere de dinți, 3 g borax și alum într-un bol de sticlă.
 • Adăugați un vârf de amidon.
 • Se toarnă puțină apă, amestecând constant.
 • Aduceți amestecul într-o masă de întindere groasă.
 • Acoperiți fața, ocolind zona din jurul ochilor.
 • Țineți timp de 15 minute, apoi spălați cu apă rece.

Levomycetin - un puternic medicament dezinfectant

Pentru a scăpa de urmele de acnee, pregătiți un vorbitor cu cloramfenicol. Talkerul acționează ușor pe dermă, elimină acneea și urmele urinare ale acestora. Levomitsetin bine dezinfecta, usuca cosuri purulente.

Cum se prepară:

 • cloramfenicol (orice formă de fonduri) - 5 g;
 • 1% acid salicilic - 10 ml;
 • acid boric - 50 ml.

Se amestecă toate ingredientele, se aplică pe piele o dată seara. Pentru un vorbitor, 1% gel de silice este cel mai bun, deoarece nu este prea agitat.

Recenzile fetelor vorbesc în favoarea acestor mijloace necostisitoare. Pentru mulți, aceștia sunt în mod constant în trusa de prim ajutor, astfel încât, la primele semne ale apariției inflamației pe față, să nu acnee.

Fetele sunt sfătuite să ia o pauză în utilizare, astfel încât să nu excesul de piele.

Pentru mulți tineri, mai ales în timpul pubertății, acneea apare pe spate.

Instrumentele de mai sus vă vor ajuta să scăpați de acest flagel. Urmăriți un videoclip despre utilizarea acidului salicilic.

Dragi prieteni, înțelegeți că acidul salicilic, cloramfenicolul și streptocidul sunt foarte simple, dar remedii eficiente pentru acnee vă vor ajuta să aveți întotdeauna o față curată și proaspătă și acest lucru este important la orice vârstă. Încearcă-o, fii atent.

Discutați despre acnee. Rețete cu cloramfenicol, acid salicilic, tinctură de calendula, streptocid

Natura nu oferă întotdeauna o persoană cu o piele perfect curată fără defecte și acnee. Trebuie să obținem în mod independent rezultatul dorit prin orice mijloace și metode disponibile. Și nu numai ajutor cosmetice specializate și proceduri salon în acest ajutor.

În lupta împotriva cosurilor, vorbitorul levomicină poate fi un mare ajutor - un instrument dovedit și accesibil.

Proprietățile cloramfenicolului în compoziția vorbitorului

Levomycetin este un antibiotic al cărui ingredient activ este cloramfenicol. Este cel care ucide microorganismele care provoacă acnee și împiedică reproducerea lor.

Medicamentul cu cloramfenicol va dezinfecta și curăța pielea de pe piele moartă, va ameliora inflamația în foliculii de păr și în glandele care secretă sebum. Acest lucru contribuie la dispariția acneei pe piele.

Pro și contra

Avantajele acestor vorbitori includ următorii factori:

 • costul fondurilor (va fi de mai multe ori mai mic decât pentru preparatele farmaceutice finite);
 • ușurința utilizării;
 • este necesar să se proceseze pielea numai o dată pe zi;
 • efect rapid.

Un vorbitor cu cloramfenicol într-un timp scurt va scăpa de acnee

Există, de asemenea, dezavantaje:

 • nu vândute sub formă finală, trebuie să vă pregătiți sau să comandați într-o farmacie;
 • Este eficient numai în cazurile cu erupții mici;
 • în timpul tratamentului, pielea se poate usca și se desprinde;
 • în timpul tratamentului este imposibil să se utilizeze cosmetice decorative, fundație, inclusiv (este mai bine să se înlocuiască cu o cremă hrănitoare pentru copii);
 • remedia este lipsită de putere în tratarea acneei interne.

Cum să utilizați

Procedura de utilizare a vorbitorului pe zonele problematice ale pielii este urmatoarea:

 1. În primul rând trebuie să spălați machiajul.
 2. Pentru a vă asigura că pielea nu se usucă atât de mult după procedură, trebuie să o spălați cu săpun de gudron sau cu orice alt produs care conține proteine ​​din lapte.
 3. Apoi ei iau o sticlă cu un buzunar și o scutură bine, astfel încât particulele să se așeze pe fundul înălțimii.
 4. Apoi trebuie să înmuiați un tampon de bumbac și să ștergeți bine zonele cu o mișcare de frecare. Este mai bine să aplicați soluția punctual, numai în zone afectate de acnee, evitând zona din jurul ochilor.

Aplicați vorbitorul ar trebui să fie punctul

 • După tratament, după 5 minute, este necesar să puneți o cremă hidratantă pentru față, puteți lua copii.
 • Procedura se efectuează, de preferință, la culcare, după ce în urma deranjării pielii devine sensibilă la radiațiile ultraviolete.

  Cum de a spori efectul

  Discursii pot fi folosiți ca un instrument independent, însă se poate obține un efect mai mare dacă problema este abordată într-un mod cuprinzător. În plus față de aplicarea vorbitorilor, trebuie să vă revizuiți dieta, să eliminați alimentele grase, sărate și dulci, alcoolul și tutunul.

  Este important să alegeți un antibiotic care să fie activ împotriva acelor microorganisme care provoacă acnee. Pentru a găsi opțiunea potrivită pentru îngrijirea feței, trebuie să vizitați mai întâi cosmeticianul. Îndepărtarea pielii poate fi prescrisă pentru a determina microflora patogenă.

  Cum să gătești acasă

  Dacă este nevoie să pregătiți chitney cu cloramfenicol din acnee acasă, trebuie să știți câteva caracteristici:

  • în primul rând, componentele lichide sunt combinate separat, apoi cele uscate. Doar atunci ei pun totul împreună;
  • pentru măcinarea comprimate este cel mai bine să utilizați un mortar. Dacă nu este acolo, puteți lua o coală de hârtie groasă, o îndoiți în jumătate și puneți o tabletă între jumătăți. Apoi, folosind un bolț de rulare, trebuie să-l rotiți pe foaie, apăsând bine;
  • atunci când se prepară pentru prima dată medicamentul, este mai bine să se reducă ușor cantitatea de medicamente indicată în rețetă;
  • vorbitorul terminat se toarnă într-o sticlă cu sticlă întunecată. Dacă acest lucru nu a fost găsit, îl puteți stoca într-o sticlă care transmite lumină, dar este strâns strâns cu hârtie. Amestecul este păstrat în frigider timp de cel mult o lună.

  Cum să gătești pe baza unei soluții de antibiotic

  Pentru a scăpa de acnee purulentă și flegmonoasă, aveți nevoie de un vorbitor cu un antibiotic cu spectru larg, acesta poate fi Methenamine, Dimexide, Dioxidin, Trichopol. Acestea se confruntă în mod fiabil cu diferite tipuri de ciuperci și bacterii, oferă un ajutor rapid în înlăturarea puffiness și roșeață. De asemenea, inhibați activitatea glandelor sebacee, îndepărtați durerea.

  Rețeta 1:

  • Levomitsetin (5 g);
  • Pulbere Urotropină (5 g);
  • Oxid de zinc (3 g);
  • Acid boric 3% (100 ml);
  • Etil alcool 90% (50 ml).

  Rețeta 2:

  • Dimexid (5 ml);
  • Metronidozol (3 tone);
  • Alcool salicilic 2% (80 ml);
  • Soluție de dioxidină 1% (10 fiole);
  • Apă fiartă răcită (20 ml).

  Cu acid salicilic

  Acest vorbitor este popular în rândul persoanelor care suferă de probleme de piele, deoarece se confruntă în mod eficient cu acnee. Acidul salicilic acționează ca un antiseptic, calmează pielea inflamată și o curăță de pe scări și cruste.

  reteta:

  • Acid salicilic 2% (50 ml);
  • Eritromicina (4 g);
  • Acid boric 2% (50 ml);
  • Oxid de zinc (4 g).

  Cu acid boric

  O astfel de soluție poate fi utilizată ca o loțiune. Este potrivit pentru pielea grasă. Se luptă cu acnee adolescentă. Acidul boric va asigura dezinfecția și curățarea sebumului din piele înfundat. Efectul acestui vorbitor este suficient pentru o lungă perioadă de timp.

  Rețeta 1:

  • Soluție de acid boric (25 ml);
  • Tablete Levomitsetin (3 buc.);
  • Apă fiartă răcită (25 ml).

  Rețeta 2:

  • Soluție de acid boric (50 ml);
  • Etil alcool 90% (50 ml);
  • Acid salicilic 2% (5 g);
  • Tablete Levomitsetina (2 buc.).

  Cu alcool din camfor

  Vorbitor puternic care va vindeca pielea chiar si de la fierbe purulente. Acest efect oferă alcoolul camfor, care are efecte antimicrobiene și antiinflamatorii. Promovează resorbția petelor stagnante după acnee. Primele rezultate apar după 3-4 zile.

  reteta:

  • Alcool camfor 2% (60 ml);
  • Alcool salicilic (60 ml);
  • Alcool boric (30 ml).

  Cu tinctura de calendula

  Acest instrument va avea un efect antiinflamator, va curăța și dezinfecta pielea feței. Datorită proprietăților de regenerare ale plantei, celulele sunt actualizate rapid, motiv pentru care recuperarea este mai rapidă.

  Rețeta 1:

  • Tinctura de alcool de calendula (50 ml);
  • Alcool camfor 2% (5 ml);
  • Amoniac 90% (5 ml).

  Rețeta 2:

  • Tinctura de alcool de calendula (50 ml);
  • Tabletele de aspirină (5 buc.);
  • Tabletele Levomitsetina (5 buc.).

  Dacă aveți nevoie să vă tratați complet pielea și nu un punct, atunci este mai bine să diluați extractul de calendula pe jumătate cu apă fiartă răcită. În acest caz, va fi posibil să se evite uscarea pielii.

  Cu streptocid

  Vorbind de acnee cu cloramfenicol și streptocid, produce un puternic efect antimicrobian. Are proprietăți de uscare. Se utilizează pentru a trata acneea și erupțiile mici.

  reteta:

  • Tabletele streptosid (10 tone);
  • Tablete de Levomycetin (5 tone);
  • Alcool de camfor 2% (80 ml);
  • Alcool salicilic (30 ml).

  cu gri

  Sulful nu permite multiplicării germenilor, ajută la scăderea proceselor inflamatorii extinse. Folosind un astfel de vorbitor, ei trateaza demodicoza, eruptii pustulare, acnee rosie. Sulful activează de asemenea producerea de colagen, ceea ce face ca pielea să fie suplă și elastică.

  Acest element este implicat în procesele metabolice ale corpului, întărind activitatea sistemului nervos și digestiv. Descompunerea acestor mecanisme în organism provoacă adesea acnee pe pielea feței.

  reteta:

  • Acid salicilic 2% (50 ml);
  • Sulf (7 g);
  • Streptocid comprimate (7 g);
  • Boric alcool (50 ml).

  Cu metronidozol

  Acest medicament este un antibiotic, are acțiune antimicrobiană și antibacteriană. Îndepărtează rapid inflamația și previne apariția cicatricilor. Metronidozolul combate cel mai eficient acneea cauzată de perturbări hormonale, probleme cu tractul gastrointestinal sau provocate de acarieni subcutanat, precum și de acnee roz.

  Rețeta 1:

  • Alcool salicilic (50 ml);
  • Tablete de Levomycetin (4 tone);
  • Tablete metronidozol (4 tone).

  Rețeta 2:

  • Etil alcool 90% (100 ml);
  • Tablete Metronidozol (6 tone);
  • Comprimate de streptosid (6 tone);
  • Tablete mumie (6 tone).

  Cu carbon activat

  Folosind un vorbitor de acnee cu cărbune activat și cloramfenicol va ajuta să se ocupe de zonele inflamate ale pielii, vindeca acnee, deoarece poate curăța profund porii și poate împiedica înfundarea lor ulterioară. Carbonul activat normalizeaza secretia de sebum, smulge rugozitatea, rugozitatea pe piele si elimina ridurile mici.

  reteta:

  • Tinctura de alcool din calendula (70 ml);
  • Tablete cu carbon activ (5 buc.);
  • Tablete de Levomycetin (3 buc.);
  • Tablete de aspirină (3 buc.).