Categorie Variola de vită

Pimple - nu cimpanzeu, nebunatic! Cum de a înțelege tipurile de acnee?
Variola de vită
Acneea sau acneea se dezvoltă împotriva seboreei, adică secreției excesive de sebum cu proprietăți modificate. Acestea apar în zonele de piele care sunt cele mai bogate în glandele sebacee.
Herpesul tip 6 la copii
Variola de vită
Referindu-se la herpes, mulți părinți își imaginează o imagine clasică - o erupție neplăcută care se umflă pe buză sau pe nas, provoacă mâncărime și chinuire. Mulți cred că a apărut din cauza hipotermiei, a frigului.
Herpesul din nas - cauzele apariției și tratamentului la domiciliu. Cum și cum să remediați rapid herpesul în nas la un copil sau la femei gravide
Variola de vită
Ai observat un nas inflamat? Poate fi herpes. Cauza inflamației mucoasei nazale este serioasă.
Neurodermatita: tratam acasa
Variola de vită
Neurodermatita este o boală cronică severă. Se caracterizează prin leziuni cutanate, erupție nodulară, mâncărime insuportabile, descuamare. Simptomele dureroase sunt capabile să hărțuiască o persoană bolnavă de-a lungul vieții, subzistându-se acum, apoi intermitent din nou.
Acnee pe față - cauze și metode de luptă
Variola de vită
Ce este acneea pe față? Aceasta este o problemă pe care aproape fiecare persoană a întâlnit-o la diferite perioade din viața lor. Acneea pielii este o boală destul de frecventă, care afectează cel mai adesea adolescenții, precum și persoanele în vârstă de 25-35 de ani.
Mici cosuri albe pe fata si corp
Variola de vită
Indiferent de ideea de frumusețe, pielea curată și bine îngrijită nu va lăsa pe nimeni indiferent. Fiecare femeie percepe dureros apariția pe fața oricăror acnee, pete, în special erupții cutanate.
Tratamentul acneei la adolescenți
Variola de vită
De ce apar acneea la adolescenți?Mecanismul de dezvoltare (patogeneză) a acneei sau acneei constă în activitatea funcțională excesivă a glandelor sebacee ale pielii. Intensitatea crescută a sintezei de sebum duce la blocarea canalelor excretoare, acumularea acesteia și atașarea unei infecții secundare bacteriene, care conduc la apariția inflamației.
Lipoma: tratament home
Variola de vită
Îngrijirea sănătății dvs. este foarte importantă pentru o persoană. Dacă sunteți îngrijorat de orice boală, trebuie să vă dați seama ce a provocat această cauză și cum să scăpați de ea.
Erupții alergice
Variola de vită
Cauza petelor și erupțiile cutanate sunt cel mai adesea o alergie. Erupțiile pot apărea oriunde, de exemplu, în locuri de contact strâns de haine cu corpul. Erupția alergică are o nuanță roz-roșie, este convexă și neuniformă.
Cum să tratați dermatita atopică, seboreică sau alergică la sugari?
Variola de vită
Pediatrii observă că cea mai comună reclamație a tinerilor părinți este anxietatea privind apariția erupțiilor obscure pe pielea bebelușului.
Ce este îndepărtarea periculoasă a molilor
Variola de vită
Uneori, oamenii nu acordă nici măcar atenție molarilor localizați pe tot corpul. Dar ele nu sunt atât de inofensive, cum ar părea la prima vedere. O moară normală inofensivă poate deveni cu ușurință un melanom periculos și chiar mortal, de unde un număr mare de oameni mor.
Cum de a elimina acnee roșeață rapid
Variola de vită
Maiden frumusete, grooming și luciu - principalele carti atu de fiecare femeie la modă. Pentru a rupe această lume a armoniei, o acnee vicleană sau înroșirea inițială poate apărea pe pragul unui eveniment deosebit de important.
Ce poate fi negii într-un loc intim - simptome și tratament
Variola de vită
Negii formați în zona intimă a locurilor intime (al doilea nume este condilomul) sunt, de asemenea, cauzate de virusul papilomului, dar aspectul lor, procesul bolii și simptomele sunt semnificativ diferite de rudele obișnuite, de exemplu, situate pe mâini (citiți despre tratamentul negilor pe degete).
Are aloe acnee pe fata?
Variola de vită
Aloe este o plantă unică pe care străbunicii noștri o foloseau cu succes pentru tratament și pentru scopuri cosmetice. A fost utilizată cu succes atât pentru îngrijirea părului cât și pentru tratamentul feței.