Categorie Clinici

Manifestat bifați la om. Simptome și tratament
Clinici
Scabia este o boală cauzată de scabie sau acarieni (Sarcoptes scabiei).Este o greșeală să credem că parazitul poate fi luat numai de o persoană lipsită de scrupule sau de o persoană fără adăpost.
Prima armă împotriva eczemelor pe mâini este unguent. Prezentare generală a celor mai populare instrumente
Clinici
Eczema aparține categoriei de afecțiuni destul de comune ale pielii și este o inflamație cronică a stratului superior al pielii, care are o natură neuro-alergică.
Cum se utilizează acid salicilic pentru a trata acneea?
Clinici
Producătorii cosmeticieni, având grijă de starea și aspectul pielii a milioane de oameni și, bineînțeles, de bunăstarea lor financiară, se îmbunătățesc constant și creează tot mai multe produse noi pentru a combate defectele estetice pe față, în special acneea.
Cum să tratați zosterul zoster la domiciliu
Clinici
Rozul lichen (versicolor ziber) este o afecțiune a pielii în care petele de fulgi roz apar pe corpul uman. Are o natură infecțioasă, posibil virală.Cauzele roz zhiber la omFactorii care contribuie la dezvoltarea bolii sunt hipotermia, o răceală, o imunitate slăbită și activarea unei infecții care este ascunsă în organism.
Cornurile pe picior și cum să le tratăm
Clinici
Cornurile pe picioare apar la bărbați și femei, precum și la copii. Nici o singură persoană nu este asigurată împotriva lor. Galele sunt formate cu presiune crescută sau frecare a pantofilor pe picior.
Ce fel de tratament pentru acnee este mai bun și mai eficient pentru tratament?
Clinici
În prezent, medicamentele pentru acnee sunt prezentate într-o astfel de varietate încât într-un consumator simplu capul se poate roti în jurul valorii de o alegere dificilă a celor mai buni dintre ei și cea mai eficientă.
Pyoderma, ce este? Simptomele, cauzele și tratamentul
Clinici
Pyoderma - o boală dermatologică care apare sub influența bacteriilor pyogenice (pyogenice). În diferite forme de piodermă, pielea devine acoperită cu ulcere de diferite dimensiuni.
Tipuri de alergii cutanate la adulți: fotografii și descrieri
Clinici
O erupție alergică la nivelul pielii unei persoane se poate manifesta datorită diferitelor boli dermatologice, care pot fi consecințele unei reacții alergice.
Cauze și metode de tratament a unei erupții alergice la nivelul corpului la un adult
Clinici
O erupție alergică este apariția pe piele a unei persoane cu diverse modificări care diferă în ceea ce privește aspectul și culoarea de restul pielii.
Cum să tratați alergiile cutanate la adulți?
Clinici
În zilele noastre, alergii cutanate, sub formă de pete roșii, care se mâncau ca un nas curbat, se găsesc în aproape fiecare locuitor al planetei noastre.Se exprimă în super reacția pielii, care apare pe fondul contactului cu o anumită substanță pentru care aveți o sensibilitate ridicată.
Tratamentul rapid al ciupercilor pe picioare la domiciliu
Clinici
Ciuperca sau micoza pielii picioarelor este însoțită de o serie de simptome neplăcute, deci este necesară tratarea bolii în timp util. Pentru tratament, puteți utiliza atât medicamente antifungice cât și remedii acasă din arsenalul medicinii tradiționale.
De ce există blistere apoase pe piele și blistere cu lichid? Cauzele bulelor
Clinici
Un balon a apărut pe piele și nu se știe ce să facă cu ea.Nu face nimic până când nu devine clar de ce erupția cutanată.La urma urmei, cauzele leziunilor cutanate sunt foarte diferite.
Vitiligo: Simptome și tratament
Clinici
Vitiligo - principalele simptome: mâncărime Pete albe pe piele Creșterea petelor de piele Fuziunea petelor pe pieleVitiligo este o boală care afectează pielea și se caracterizează prin dispariția completă a pigmentului în anumite părți ale acestuia, precum și prin decolorarea părului care se află pe ele.
Mască de față cu aspirină
Clinici
Ce nu au inventat fetele, pentru a prelungi tinerii, pentru a face pielea feței netedă și catifelată, fără cosuri și pete de vârstă. Adesea au folosit cele mai uimitoare compoziții.